GARDEN N1000 230V, 1J, villanypásztor készülék

Leírás

Háztartási, pihenőkerti környezetre fejlesztett belépő típus. Eredményesen használható virágoskertek, kerti tavak védelmére, valamit kerítések visszatartó képességének megerősítésére. Jellemzően szökős kutyák kerten belül tartására, kisállatok (nyúl, macska) pásztorolására, vadmadarak elriasztására alkalmas hálózati készülék. A redukált kimeneti feszültség kíméletes megoldást kínál, de ennek okán korlátosan használható típus.
A készülék dugvillával szerelt, 230 V-os hálózatról üzemeltethető.

3 év garancia

TÁPFESZÜLTSÉG 230V
FOGYASZTÁS 0,5 W
MAXIMÁLIS KIMENŐ FESZÜLTSÉG 6000 V
MAXIMÁLIS KIMENŐ FESZÜLTSÉG 500 Ω TERHELÉS MELLETT 4200 V
MAXIMÁLIS KERÍTÉSHOSSZ THEOR. 8000 m
MAXIMÁLIS KERÍTÉSHOSSZ, GONDOZOTT ALJNÖVÉNYZET 4000 m
MAXIMÁLIS KERÍTÉSHOSSZ, KÖZEPESEN BORÍTOTT NÖVÉNYZET 2000 m
MAXIMÁLIS KERÍTÉSHOSSZ, ERŐSEN BORÍTOTT NÖVÉNYZET 1000 m
MAXIMÁLIS TÁROLT ENERGIA 1 Joule
MAXIMÁLIS IMPULZUSENERGIA 0,74 Joule
NEDVESSÉGVÉDELEM IP44
DOBOZ ANYAGA Műanyag
MÉRETEK 260 × 170 × 82 mm

 

 

 

25700Ft

A megrendelések a Magyar Posta Zrt., illetve a DPD Futárszolgálat által kerülnek kiszállításra. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

Webáruházunkban jelenleg utánvétes fizetést alkalmazunk, valamint van lehetőség közvetlen banki átutalásra is. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

MAGYAR WEBSOP

A rendelések magyar raktárkészletekből szállítjuk ki, hazai terméktámogatással.

gyors kiszállítás

A megrendelések akár egy vagy kettő munkanapon belül megérkezhetnek.

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Webáruházunkban minden termékre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termékeinket a Magyar Posta Zrt. , illetve a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

A termékeket igyekszünk a rendelés napján átadni a futárszolgálatnak, ők pedig általában 1-2 munkanapon belül kézbesítik azokat.

Igen minden termékünkre 30 napos elállási jogot biztosítunk vásárlóinknak.

Minden megrendelt terméket 30 napon belül visszaküldhetsz és kérdés nélkül visszaadjuk az teljes árat, amennyiben a termék sértetlen és az eredeti csomagolásában kapjuk vissza. Ha bármi kérdésed van vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és készségesen segítünk.