Fűtőkábel beépített termosztáttal, 8 méter 128W AR

Cikkszám :AR34257

– 2 m-es betápkábellel – Használható mindenféle vízvezetékhez – „Plug- and Play” bedugod és működik, Használatra kész – Megbízható, hosszú ideje forgalomban. – Rögzítse szigetelőszalaggal vagy kötegelővel a fűtőkábelt a vízvezetékre, majd csatlakoztassa a dugót az aljzathoz – és KÉSZ! – A termosztát automatikusan bekapcsol, amint a vízvezeték hőmérséklete + 3 °C alá csökken. – Garantáltan fagymentes marad a vízvezeték – Ne szerelje fel olyan helyre, ahová állatok elérhetik – Kérjük, ebben az esetben használja 230V / 24V-os fagyálló fűtőkábeleinket transzformátorral – CE minősítés, a maximális biztonság érdekében – A fűtőkábel, kiegészítő szigeteléssel kombinálva maximális védelmet nyújt -45° Celsius fokig – Figyelem! A kábelt tilos elvágni!

15700Ft

Elfogyott

A megrendelések a Magyar Posta Zrt., illetve a DPD Futárszolgálat által kerülnek kiszállításra. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

Webáruházunkban jelenleg utánvétes fizetést alkalmazunk, valamint van lehetőség közvetlen banki átutalásra is. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

MAGYAR WEBSOP

A rendelések magyar raktárkészletekből szállítjuk ki, hazai terméktámogatással.

gyors kiszállítás

A megrendelések akár egy vagy kettő munkanapon belül megérkezhetnek.

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Webáruházunkban minden termékre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termékeinket a Magyar Posta Zrt. , illetve a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

A termékeket igyekszünk a rendelés napján átadni a futárszolgálatnak, ők pedig általában 1-2 munkanapon belül kézbesítik azokat.

Igen minden termékünkre 30 napos elállási jogot biztosítunk vásárlóinknak.

Minden megrendelt terméket 30 napon belül visszaküldhetsz és kérdés nélkül visszaadjuk az teljes árat, amennyiben a termék sértetlen és az eredeti csomagolásában kapjuk vissza. Ha bármi kérdésed van vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és készségesen segítünk.