Nupafeed Booster nyugtató 30gr

Cikkszám:  Np

LEÍRÁS

A KÉSZÍTMÉNY NEM TARTALMAZ DOPPINGLISTÁS ALKOTÓELEMET.

Az LGC átvilágítva és versenyre alkalmas minden szabály szerint, beleértve az FEI-t is

Nyugtató hatást kifejtő készítmény ,fecskendő formájában.

Magas magnéziumot tartalmaz segít fenntartani az idegrendszer kiegyensúlyozott működését. Az alacsony magnéziumszint izomgörcsöket, ingerlékenységet és fáradékonyságot okoz lovakban is.

Fecskendők ideálisak a nyugodtabb napokon versenyre, utazásra, értékesítési felkészítésre, felvonulási körre, leckékre tűzijátékra vagy bármilyen más stresszes eseményre. Nyugtató fecskendőink segítik a koncentrációt és támogatják az egészséges izomműködést, így ideális kiegészítője a teljesítményt nyújtó lovaknak.

Összetéttel: Magnézium-aszpartát- hydroclorid  66% Viz 34%

Adagolás: Egy fecskendőt 3 órával a stressz előtt, és egy másikat 1,5 órával a szükségesetén

 

 

 

4500Ft

A megrendelések a Magyar Posta Zrt., illetve a DPD Futárszolgálat által kerülnek kiszállításra. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

Webáruházunkban jelenleg utánvétes fizetést alkalmazunk, valamint van lehetőség közvetlen banki átutalásra is. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

MAGYAR WEBSOP

A rendelések magyar raktárkészletekből szállítjuk ki, hazai terméktámogatással.

gyors kiszállítás

A megrendelések akár egy vagy kettő munkanapon belül megérkezhetnek.

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Webáruházunkban minden termékre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termékeinket a Magyar Posta Zrt. , illetve a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

A termékeket igyekszünk a rendelés napján átadni a futárszolgálatnak, ők pedig általában 1-2 munkanapon belül kézbesítik azokat.

Igen minden termékünkre 30 napos elállási jogot biztosítunk vásárlóinknak.

Minden megrendelt terméket 30 napon belül visszaküldhetsz és kérdés nélkül visszaadjuk az teljes árat, amennyiben a termék sértetlen és az eredeti csomagolásában kapjuk vissza. Ha bármi kérdésed van vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és készségesen segítünk.