FARMSYSTEM HUNTER AN6500 12V, 6,5J, villanypásztor készülék

Cikkszám: FS8284809

A FARMSYSTEM HUNTER AN6500 12V villanypásztor készülék tökéletes választás gazdasági állatok kordában tartására valamint vadkárvédelmi kerítések kialakítására is. A HUNTER AN6500-es készülék maximum 42  km-es kerítésrendszerhez alkalmas berendezés.

A készülék 12V-os munka akkumulátorról valamint hálózati 230V-os adapterrel (FS8284814) üzemeltethető.

FIGYELEM: a készüléket nedvességtől (eső, hó) és erős napsugárzástól védett helyen kell elhelyezni!

TÁPFESZÜLTSÉG12V FOGYASZTÁS275mA MAXIMÁLIS KIMENŐ FESZÜLTSÉG12000 V MAXIMÁLIS KIMENŐ FESZÜLTSÉG 500 Ω  TERHELÉS MELLETT4900 V   MAXIMÁLIS KERÍTÉSHOSSZ THEOR.105000 m   MAXIMÁLIS KERÍTÉSHOSSZ, GONDOZOTT ALJNÖVÉNYZET42000 m          MAXIMÁLIS KERÍTÉSHOSSZ, KÖZEPESEN BORÍTOTT NÖVÉNYZET21000 m       MAXIMÁLIS KERÍTÉSHOSSZ, ERŐSEN BORÍTOTT NÖVÉNYZET4000 m     MAXIMÁLIS TÁROLT ENERGIA6,5 Joule       MAXIMÁLIS IMPULZUSENERGIA4,9 Joule      NEDVESSÉGVÉDELEMIP44      DOBOZ ANYAGAMűanyag  A CSOMAG TARTALMA • VILLANYPÁSZTOR KÉSZÜLÉK • KÉSZÜLÉK-AKKUMULÁTOR KÁBEL • TÖBBNYELVŰ HASZNÁLATI UTASÍTÁS

54500Ft

A megrendelések a Magyar Posta Zrt., illetve a DPD Futárszolgálat által kerülnek kiszállításra. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

Webáruházunkban jelenleg utánvétes fizetést alkalmazunk, valamint van lehetőség közvetlen banki átutalásra is. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

MAGYAR WEBSOP

A rendelések magyar raktárkészletekből szállítjuk ki, hazai terméktámogatással.

gyors kiszállítás

A megrendelések akár egy vagy kettő munkanapon belül megérkezhetnek.

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Webáruházunkban minden termékre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termékeinket a Magyar Posta Zrt. , illetve a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

A termékeket igyekszünk a rendelés napján átadni a futárszolgálatnak, ők pedig általában 1-2 munkanapon belül kézbesítik azokat.

Igen minden termékünkre 30 napos elállási jogot biztosítunk vásárlóinknak.

Minden megrendelt terméket 30 napon belül visszaküldhetsz és kérdés nélkül visszaadjuk az teljes árat, amennyiben a termék sértetlen és az eredeti csomagolásában kapjuk vissza. Ha bármi kérdésed van vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és készségesen segítünk.