MONSTER AN10000 12V, 10J, villanypásztor készülék

Leírás

Csúcskészülék, professzionális felhasználóknak, kompromisszumok nélkül! Vadvédelmi és vagyonvédelmi célokra fejlesztett készülék. Vadkárvédelemben érintett célterületek: mezőgazdasági kultúrák, kertészeti és erdészeti ültetvények, gyorsforgalmi úthálózat védelme. Kiválóan használható legeltetéses állattartásban, nagy, kitett, nehezen gondozható területeken is, valamint vadasparki felhasználásra (nagyragadozók, nagytestű emlősök) is ajánljuk. Határvédelmi és vagyonvédelmi rendszer központi elemeként is kiválóan használható.  Cél fajok: medve, gímszarvas, farkas, vaddisznó, szarvasmarha, bivaly, teve.
A készülék 12V tápfeszültségről üzemel, bővíthető napelemes töltési lehetőséggel.  A csomagolás gyárilag akkumulátor csatlakozót tartalmaz. Külön rendelhető, hálózati adapterrel (FS8284814) 230 V-os hálózatról is üzemeltethető.

3 év garancia

TÁPFESZÜLTSÉG 12V
FOGYASZTÁS 400mA
MAXIMÁLIS KIMENŐ FESZÜLTSÉG 12000 V
MAXIMÁLIS KIMENŐ FESZÜLTSÉG 500 Ω TERHELÉS MELLETT 5500 V
MAXIMÁLIS KERÍTÉSHOSSZ THEOR. 170000 m
MAXIMÁLIS KERÍTÉSHOSSZ, GONDOZOTT ALJNÖVÉNYZET 68000 m
MAXIMÁLIS KERÍTÉSHOSSZ, KÖZEPESEN BORÍTOTT NÖVÉNYZET 34000 m
MAXIMÁLIS TÁROLT ENERGIA 10 Joule
MAXIMÁLIS IMPULZUSENERGIA 8 Joule
MAXIMÁLIS IMPULZUSENERGIA, 500 OHM TERHELÉSSEL 6 Joule
NEDVESSÉGVÉDELEM IP44
DOBOZ ANYAGA Műanyag
MÉRETEK 260 × 170 × 82 mm

 

65600Ft

A megrendelések a Magyar Posta Zrt., illetve a DPD Futárszolgálat által kerülnek kiszállításra. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

Webáruházunkban jelenleg utánvétes fizetést alkalmazunk, valamint van lehetőség közvetlen banki átutalásra is. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

MAGYAR WEBSOP

A rendelések magyar raktárkészletekből szállítjuk ki, hazai terméktámogatással.

gyors kiszállítás

A megrendelések akár egy vagy kettő munkanapon belül megérkezhetnek.

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Webáruházunkban minden termékre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termékeinket a Magyar Posta Zrt. , illetve a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

A termékeket igyekszünk a rendelés napján átadni a futárszolgálatnak, ők pedig általában 1-2 munkanapon belül kézbesítik azokat.

Igen minden termékünkre 30 napos elállási jogot biztosítunk vásárlóinknak.

Minden megrendelt terméket 30 napon belül visszaküldhetsz és kérdés nélkül visszaadjuk az teljes árat, amennyiben a termék sértetlen és az eredeti csomagolásában kapjuk vissza. Ha bármi kérdésed van vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és készségesen segítünk.