D-FENCE 101 PRÉMIUM MINŐSÉGŰ LÁTHATATLAN KERÍTÉS SZETT

Cikkszám: D101
d-fence 101 Prémium minőségű láthatatlan kerítés rendszer:Gyártó: DOG Trace (Csehország)
Garancia: 3 év teljes körűA készülék nagy segítséget nyújt a szökős házi kedvencek kordában tartásához.A szett tartalma:- jeladó egység- hálózati adapter- jelvevő egység, állítható szövet nyakörvvel- 2 pár elektróda (rövidebb, hosszabb szőrhöz)- 100 m antenna vezeték- Oktató DVD a rendszer használatáról- 3V CR2 lithium elem- nyakba akasztható mágneses kapcsoló (nyakörv beállításához)- antenna csatlakozó- 2 db rögzítócsavar+tipli- 2 db kábeltoldó Nyakörv jellemzői:- Méretek: 34 x 40 x 62 mm- Súly: 65 g- 1-9-ig állítható a nyakörv ütési ereje, a kutya méretétől függően Jeladó jellemzői:- tápellátás: 12V-os adapterről- max kábelhossz: 1200m (2.5mm2-es kábellal)- 300m-ig 0,75-1 mm2-es kábellal- Riasztási zóna: 0.4m – 5 m- Korrekciós zóna: 0.3m – 1.5 m- külön szabályozható a nyakörv által leadott hangjelzés és elektromos impulzus zónája

51500Ft

A megrendelések a Magyar Posta Zrt., illetve a DPD Futárszolgálat által kerülnek kiszállításra. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

Webáruházunkban jelenleg utánvétes fizetést alkalmazunk, valamint van lehetőség közvetlen banki átutalásra is. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

MAGYAR WEBSOP

A rendelések magyar raktárkészletekből szállítjuk ki, hazai terméktámogatással.

gyors kiszállítás

A megrendelések akár egy vagy kettő munkanapon belül megérkezhetnek.

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Webáruházunkban minden termékre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termékeinket a Magyar Posta Zrt. , illetve a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

A termékeket igyekszünk a rendelés napján átadni a futárszolgálatnak, ők pedig általában 1-2 munkanapon belül kézbesítik azokat.

Igen minden termékünkre 30 napos elállási jogot biztosítunk vásárlóinknak.

Minden megrendelt terméket 30 napon belül visszaküldhetsz és kérdés nélkül visszaadjuk az teljes árat, amennyiben a termék sértetlen és az eredeti csomagolásában kapjuk vissza. Ha bármi kérdésed van vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és készségesen segítünk.