Dermanyguard itatófolyadék 1 l

Cikkszám   DNY1

BIO kiegészítő takarmány itatófolyadék baromfi, galamb, díszmadárrészére tyúktetű atka elleni védekezéshez

Összetétel:

  • Természetes thyme, tansy növényi kivonatok; alkohol 13,7 %
  • Hatásmechanizmus:
    • A növényi összetevők megakadályozzák a madártetű atkák bejutását a tyúkokba.
    • A DERMANYGUARD-dal kezelt tyúkok vérének íze és az emészthetőségi nehézsége miatt az atkák nem fogják szívni a tyúkok vérét. Ezáltal megtörik az atkák életciklusa.
    • Fontos a rendszeres és gondos adagolás ahhoz, hogy megfelelő védettséget tudjon nyújtani a DERMANYGUARD itatófolyadék az állat szervezetére.
    • A DERMANYGUARD nem inszekticid (rovarölő), és nincs közvetlen hatása az atkákra. Alkalmazása segít csökkenteni az atkaállományt, a termelők csökkenteni tudják a hagyományos kezelések gyakoriságát.

15700Ft

A megrendelések a Magyar Posta Zrt., illetve a DPD Futárszolgálat által kerülnek kiszállításra. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

Webáruházunkban jelenleg utánvétes fizetést alkalmazunk, valamint van lehetőség közvetlen banki átutalásra is. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

MAGYAR WEBSOP

A rendelések magyar raktárkészletekből szállítjuk ki, hazai terméktámogatással.

gyors kiszállítás

A megrendelések akár egy vagy kettő munkanapon belül megérkezhetnek.

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Webáruházunkban minden termékre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termékeinket a Magyar Posta Zrt. , illetve a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

A termékeket igyekszünk a rendelés napján átadni a futárszolgálatnak, ők pedig általában 1-2 munkanapon belül kézbesítik azokat.

Igen minden termékünkre 30 napos elállási jogot biztosítunk vásárlóinknak.

Minden megrendelt terméket 30 napon belül visszaküldhetsz és kérdés nélkül visszaadjuk az teljes árat, amennyiben a termék sértetlen és az eredeti csomagolásában kapjuk vissza. Ha bármi kérdésed van vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és készségesen segítünk.