Tejoltó Presure Simple Brun Oltógyomorból 1liter

Leírás

1ml tejoltó 2 liter tejhez elegendő. Használat: 1 ml tejoltó 2 liter “”teljes”” tejhez elegendő. Kisüzemi módon teljes tejből, 1 kg sajt készítéséhez (beltartalomtól függően) szükséges: 10 l tej (szarvasmarha, juh, kecske teljes tejből), 5 ml tejoltó, 1 púpozott késhegynyi sajtkultúra (1 tasak kb 5 alkalomra elegendő), 1 l sós víz . Elkészítés: A tejet melegítsük fel 37-38 °C-ra, amikor elértük ezt a hőmérsékletet, tegyük bele az 5 ml tejoltót, és keverés nélkül hagyjuk ezen a hőmérsékleten 40 percig. 40 perc után langyos aludttejet kapunk. Lejárat után havonta 1%ot csökken a hatékonysága.

21900Ft

A megrendelések a Magyar Posta Zrt., illetve a DPD Futárszolgálat által kerülnek kiszállításra. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

Webáruházunkban jelenleg utánvétes fizetést alkalmazunk, valamint van lehetőség közvetlen banki átutalásra is. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

MAGYAR WEBSOP

A rendelések magyar raktárkészletekből szállítjuk ki, hazai terméktámogatással.

gyors kiszállítás

A megrendelések akár egy vagy kettő munkanapon belül megérkezhetnek.

ELÉGEDETTSÉG GARANCIA

Webáruházunkban minden termékre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termékeinket a Magyar Posta Zrt. , illetve a DPD Futárszolgálat szállítja házhoz. A szállítási díjakat a megrendelt termék súlya, illetve a fizetési mód szerint számoljuk ki. Bővebb információkért kérjük keresd fel Szállítási és Fizetési Információk oldalunkat.

A termékeket igyekszünk a rendelés napján átadni a futárszolgálatnak, ők pedig általában 1-2 munkanapon belül kézbesítik azokat.

Igen minden termékünkre 30 napos elállási jogot biztosítunk vásárlóinknak.

Minden megrendelt terméket 30 napon belül visszaküldhetsz és kérdés nélkül visszaadjuk az teljes árat, amennyiben a termék sértetlen és az eredeti csomagolásában kapjuk vissza. Ha bármi kérdésed van vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal és készségesen segítünk.